Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Новий сезон зустрічей в рамках серії інтеграційних заходів для внутрішньо переміщених осіб та жителів Хмельницької громади


Розпочато новий сезон зустрічей в рамках серії інтеграційних заходів для внутрішньо переміщених осіб та жителів Хмельницької громади. Перша зустріч була присвячена тваринному світу.

Волонтерки психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України у Хмельницькій області провели інтелектуально-пізнавальну гру «Крокодил» або шаради. Учасники проявили винахідливість і артистизм, володіння власним тілом і мімікою, демонстрували свою акторську майстерність і намагалися барвисто зображувати щось своїми діями. Гра допомогла згуртувати групу, переключити увагу із звичайних справ, розворушити емоції.

Під час заходу проведено майстер-клас із пошиття м’якої іграшки з рукавички. Котика, якого створювали учасники, наповнювали відрізками тканини та наповнювачем, оздоблювали сердечками та бантиками. М'який, простий виріб стане супутником в іграх, а ще навчить використовувати звичайні речі із фантазією.

На завершення провели розіграш розмальовки про тварин та зробили фото на згадку.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com