Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Навчання в умовах війни


До Дня знань пройшов інформаційно-просвітницький захід – Єдиний урок з безпеки «Навчання в умовах війни» для учнівської молоді Хмельницького ліцею № 17.

У заході взяли участь: Геннадій Вдовиченко – завідуючий обласним методичним кабінетом безпеки життєдіяльності Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області, Тетяна Ромасюкова – методист Центру; Ганна Стрембіцька, Анна Хижнякова та Дмитро Слабунов – інспектори відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Під час заходу гості нагадали молоді про основні правила поведінки у разі повітряної тривоги; виникнення небезпечної ситуації; виявлення вибухонебезпечних предметів тощо. Розповіли, що варто покласти у «тривожний рюкзак» під час воєнного стану.

Крім того, поліцейські звернули увагу присутніх – водіїв персональних легкових електротранспортів на важливості дотримання правил дорожнього руху та наявності індивідуального захисту. Вони наголосили, що яким би не був засіб пересування – керувати потрібно відповідально.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com