Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Зустріч в рамках серії інтеграційних заходів


До Дня Незалежності України відбулася зустріч в рамках серії інтеграційних заходів для внутрішньо переміщених осіб та жителів Хмельницької громади.

Волонтерки психосоціальної підтримки Хмельницького обласного Товариства Червоного Хреста України провели вправу «Зрозумійте себе» на уміння зрозуміти себе, усвідомити, що є спільного у вас із оточенням, а чим ви відрізняєтеся. Добираючи ключові слова, учасники намагалися зрозуміти себе, спробували трактувати інших людей, розпізнавати власні емоції та реакції.

Бібліотекарі ознайомили із літературою про народні обереги, значення та роль віночка у житті українського народу, розповіли як добирати квіти за властивостями, кольором, символічним значенням тих чи інших рослин. Під час майстер-класу учасники дізналися як створити власний віночок в техніці паперопластика: виготовили квіти з паперу, дібрали за розміром і кольором, послідовно і охайно приклеїли їх до основи. Зустріч була спрямована на розвиток емоційної чутливості, вміння милуватись та радіти розмаїттю барв та виконаній роботі; виховання почуття патріотизму, поваги та інтересу до духовних надбань нашого народу, народних оберегів. До свята підготували патріотичну символіку, створили невеличкі прапорці з паперу, сплели сердечка, виготовили для справжніх козаків вуса з ниток.

На завершення провели розіграш з призами від організаторів, всі отримали смаколики та зробили фото на згадку.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com