Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Поезія, яка бере за душу


До Дня Незалежності України відбулися патріотичні читання «Для тебе, свята Україно!».

У заході взяли участь Ольга Ткач – членкиня Національної спілки письменників України та Альона Радецька – членкиня Національної спілки журналістів України.

Патріотичні читання відкрила Катерина Чабан, т. в. о. директора бібліотеки, яка привітала присутніх зі святом та наголосила, що ми робимо усе можливе для того, щоб разом вистояти в цій російсько-українській війні за нашу свободу, за те, щоб Україна жила і процвітала. Лише завдяки згуртованості та підтримці один одного ми переможемо.

Ольга Ткач розповіла про свій шлях в поезію та декламувала патріотичні вірші. Поетка повідомила, що у світ вийшла її нова, сьома, збірка поезій «У творця не бува дрібниць». Ця збірка з дарчим написом пані Ольги поповнить книжковий фонд бібліотеки.

Свої римовані рядки присутнім дарувала Альона Радецька. В поетичних творах передано її стан душі та ставлення до російсько-української війни, яка відбувається сьогодні в Україні. Найбільшим сподіванням авторки є перемога, в яку вона щиро вірить:

Лише вперед і з вірою у час,

Коли не буде відстаней між нами,

Коли нарешті ти прийдеш до нас…

О, Перемого!

На завершення проведено автограф-сесію від Ольги Ткач.

Щиро дякуємо поеткам за подаровану творчість! Ваш патріотизм, любов до України надихає, і ми ще більше віримо в те, що Перемога обов’язково буде! «І буде вірш! І буде Слово!», – як пише наш земляк Віталій Міхалевський.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com