Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Робота бібліотек Волочиської громади: звіт члена президії
Хмельницького обласного відділення ВГО «УБА»


Волочиська центральна бібліотека у цей не простий час працює за розкладом та обслуговує своїх користувачів, а також активно пропагує свої послуги як хабу цифрової освіти. На сайті бібліотеки та у соціальних мережах розміщено оголошення про надання послуг із цифрової грамотності, а також проведення навчань працівниками Користовецкої та Федірківської бібліотек. 8 бібліотек Волочиської ТГ зареєстровані як хаби цифрової освіти, де кожен бажаючий може безкоштовно пройти навчання цифрової грамотності та самостійно відшукати будь-яку інформацію в мережі Інтернет.

На початку 2022 року, працівники центральної бібліотеки взяли участь у навчанні, яке проводив Рівненський центр підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури.

Бібліотекарі громади – активні члени Хмельницького обласного відділення ВГО «Українська бібліотечна асоціація», розбудову якого підтримують щорічними внесками.

У зв’язку із введенням воєнного стану в Україні бібліотекарі громади включилися в волонтерську діяльність, адже допомога кожного з нас важлива! Для захисників та територіальної оборони, бібліотекарі плели маскувальні сітки, збирали продуктові набори, засоби гігієни, медикаменти, які згодом відправляли на передову. Наші працівники надавали прихисток у своїх домівках переселенцям з інших міст України.

Людмила Молчанова, директор
Волочиської центральної
бібліотеки, член президії
Хмельницького обласного відділення
УБА



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com