Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Пошук особистого психологічного ресурсу жінок в умовах війни


«Пошук особистого психологічного ресурсу жінок в умовах війни» – тема зустрічі з професійним психологом, в рамках психологічного полілогу «Слухай. Говори. Дій», для мешканців територіальних громад та внутрішньо переміщених осіб, на платформі ZOOM.

Тетяна Матвійчук – практикуюча психологиня, психотерапевтка, кандидатка психологічних наук, доцентка Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту зауважила, що ми живемо у нелегкий та надзвичайно кризовий на всіх фронтах випробувальний час. Перед жінкою постали нові виклики. І саме вона має тримати стрій на цих всіх фронтах як донька, жінка, дружина, мати, подруга…

Пані Тетяна говорила про підтримку, яку чекають від жінки, стрес, зайнятість, розсіяність, емоційне вигорання та планування своїх дій.

Учасникам запропоновано пройти тест, домалювавши та прописавши деталі, яких на їх думку не вистачає на поданій картинці. Після цього психологиня трактувала значення цих малюнків; розповіла притчу про маму, яка виснажилася; надала поради як турбуватися про себе та відповіла на запитання учасників.

Участь в онлайн-зустрічі взяли понад 40 учасників із 25 територіальних громад області.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com