Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Захід для внутрішньо переміщених сімей та жителів Хмельницької громади


Відбувся інтеграційний захід для внутрішньо переміщених сімей та жителів Хмельницької громади.

Волонтери Хмельницького обласного Товариства Червоного Хреста України провели гру «Емоційний крокодил», мета якої продемонструвати емоцію, яку побачив на картці, мімікою, тілом, голосом, рухами. Кожен учасник у веселій невимушеній атмосфері тренувався виражати почуття та емоції різними способами та розпізнавати їх в інших людей, розвиваючи емоційний інтелект.

Далі відповідали на запитання про країну, в якій з’явилися твори Туве Янссон. Дізналися про її казкових героїв – «Мумі-тролів», що у них є «обличчя», кожен зі своїм характером, поведінкою, вчинками, звичаями і звичками, що ці персонажі надзвичайно схожі на людей.

Ознайомилися з нетрадиційною технікою малювання – coffee art, розмальовували мумі-тролів та у процесі художньо-творчої діяльності розвивали емоційно-почуттєву сферу, уяву, фантазію. Такий малюнок дозволив учасникам створити надзвичайну картину із цікавого та незвичного матеріалу.

Наприкінці зустрічі між присутніми проведений розіграш світловідбивних наклейок-смайлів.

Захід надав можливість для набуття навичок взаємодії з новими людьми у групі. Приємна «кавова атмосфера» допомогла наповнити творчий процес своїм святковим ароматом.








 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com