Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

#ЗмістовніПосиденьки


Проведено завершальний захід з серії інтеграційних для дітей та їх батьків з внутрішньо переміщених сімей та жителів Хмельницької громади.

Запрошені грали у гру «Зіпсований ксерокс», яка мала на меті зосередити увагу на відчутті, розвивати уяву, творче мислення та асоціативність, навички спілкування та слухання.

Учасники виконували вправу «Вчимося вдячності», тому що подяка допомагає прийняти і відчути зв’язок з іншими людьми, з природою чи вищою силою, тобто з чимось більшим, ніж ми самі. Дітям запропоновано вести цю вправу як щоденник вдячності і щодня писати одну річ, або навіть декілька, для того, щоб усвідомити цінність того, що у нас є в житті. Адже регулярне практикування вдячності збільшує позитивні емоції та покращує самопочуття.

Використовуючи нитки для в'язання виготовляли «Синицю в руках» в техніці ляльки-мотанки. Під час створення виробу присутні продемонстрували фантазію, художній смак, увагу, посидючість та акуратність, розширили знання про прийоми роботи з нитками, долучилися до української народної культури; ознайомилися з народною лялькою-мотанкою.

Серед зареєстрованих гостей заходу розіграли сенсорну іграшку-антистрес «Pop It», а на завершення зустрічі батьки влаштували малечі справжню фотосесію.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com