Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

#Змістовні посиденьки


Відбулася зустріч в рамках серії інтеграційних заходів «Змістовні посиденьки».

Учасники заходу розповіли про себе та назвали тварину, з якою вони себе асоціюють та чому.

Волонтерки психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України в Хмельницькій області провели вправу на згуртування та взаємодопомогу «Відгадай, хто я?», залучили до гри «Відгадай тварину», щоб зарядити присутніх енергією та підвищити обізнаність про невербальне спілкування.

Учасники намалювали пластиліном картини на тему «Фауна». Пластилін – один з улюблених матеріалів для дитячої творчості. Незвичний матеріал, з якого вони творили свої роботи, зробив їх виразнішими й об’ємнішими. Запрошені пригадали тони, які можна отримати при змішуванні основних фарб. Використовуючи ці знання, у процесі ліплення, комбінували різні відтінки, отримали окреме тактильне задоволення від м’якого й еластичного матеріалу.

Бібліотекарі провели творчий майстер-клас у техніці ляльки-мотанки «Тваринний світ», метою якого було ознайомити батьків та дітей з народною творчістю та духовним спадком українського народу, долучити до виготовлення іграшки та творчої діяльності. Жоден з учасників не залишився осторонь і з великою цікавістю занурився в дійство. Ляльки-мотанки стали чудовим подарунком не тільки учасникам заходу, але й військовим, які отримають їх через волонтерів.

Запрошуємо на наші зустрічі з творчими майстер-класами – це чудова нагода відпочити, пофантазувати, отримати емоційне розвантаження, позитивні емоції та знайти нових друзів.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com