Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

До Дня Української Державності


До Дня Української Державності презентовано книги та періодичні видання українською та іноземними мовами, в яких описано мальовничі куточки, величні споруди, визначні місця нашої країни.

Для відвідувачів Літнього читального залу на майданчику перед бібліотекою експонувалися книжкові виставки «Україно! Ти для мене диво!», «Україна: минуле й сучасність (Історія України на сторінках іншомовних видань)».

Наша Україна має надзвичайно багату культурно-історичну спадщину, прекрасну природу, безліч мальовничих міст та сіл, у яких відчувається історичний подих гостинного українського народу, де збереглися неповторні палаци, замки, церкви, костели. Національні парки та заповідні зони України привабливі для туристів зі всіх куточків світу – «Софіївка», «Асканія Нова», озеро «Синевир», «Олешківські піски», «Святі Гори» та ін. Старовинні маєтки та садиби – це особливий, ні з чим незрівнянний світ – середовище спілкування художників, письменників, філософів, музикантів, світ високої архітектури та садово-паркового мистецтва.

На книжковій виставці «Мандруємо Хмельниччиною» представлена література про рідний край: унікальні місця, географічні цікавинки, старовинні маєтки, замки, церкви, споруди.

Проведена вікторина на знання української історії з часів Київської Русі до років Незалежності, запитання якої стосувалися політики, міжнародних відносин, культури, спорту тощо.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com