Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Змістовні посиденьки


Відбулася зустріч в рамках серії інтеграційних заходів «Змістовні посиденьки».

В ігровій формі пригадали імена присутніх, познайомилися з новими учасниками, поділилися приємними спогадами за тиждень.

Чеглакова Анастасія – волонтерка психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України в Хмельницькій області провела вправу на саморегуляцію організму «Дерево на вітрі». Учасникам було запропоновано спосіб розслабитися, відчути себе захищеними, використати свою уяву і заодно відкрити незвідані можливості свого організму.

Бібліотекарі провели творчий майстер-клас у техніці аплікації з паперових сердечок «Пори року». Його мета – залучення дітей до творчої діяльності, активного проведення вільного часу. У дружній атмосфері, допомагаючи один одному, діти й дорослі втілювали свої ідеї на папері. Жоден з учасників не залишився осторонь цієї справи і з великою цікавістю занурився в дійство.

Учасники заходу навчились власноруч виготовляти ексклюзивний браслет з атласних стрічок. Такі браслети сьогодні набувають популярності, особливо в патріотичних кольорах.

Такі зустрічі з творчими майстер-класами – це чудова нагода відпочити, пофантазувати, отримати емоційне розвантаження, позитивні емоції та знайти нових друзів.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com