Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Дивовижний світ живої природи


В рамках Літнього читального залу на майданчику перед бібліотекою відбулась віртуальна прогулянка у світ живої природи. Для хмельничан та гостей міста презентовано виставку періодичних видань «Дивовижний світ тварин», книжково-ілюстративні виставки «Discovery. Animal world», «Флора і фауна Хмельниччини».

Під час перегляду виставок відвідувачі ознайомились з тваринами України та інших країн світу; дізнались безліч цікавої інформації про тварин, особливості їхнього життя та поведінки. Серед них є такі, що створюють острови, і інші, що ці острови руйнують. Є риби, які літають, і птахи, що не вміють літати. Є маленькі ящірки, що існують нині, але їх вважають «прабабусями» динозаврів, що вимерли багато тисячоліть тому.

Також читачі дізнались багато цікавого про тварин і птахів Хмельницької області, які занесені до Червоної книги України та Європейського Червоного списку тварин, що знаходяться під загрозою зникнення у світовому масштабі.

Книги англійською та німецькою мовами допоможуть дитині в ігровій формі вивчити назви тварин та потренуватися в написанні англійських та німецьких друкованих літер. Для зручності на початку книг поданий словничок з правильною вимовою усіх слів.

Яскраві ілюстрації та фото подарували дорослим та дітям радість від читання. Гарним акордом дня став майстер-клас з оригамі, на якому усі бажаючі робили паперових звірів, а за допомогою простих схем діти навчилися малювати тварин.










 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com