Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

#Змістовні посиденьки


Започаткована серія інтеграційних заходів #Змістовні посиденьки для дітей віком 6–14 років та їх батьків із числа внутрішньо переміщених сімей та жителів Хмельницької громади.

Щонеділі о 14.00 в бібліотеці проходять зустрічі, щоб учасники цікаво та корисно проводити дні літа разом, знайшли нових друзів та розвинули власні творчі здібності в рамках проєкту «Голоси громад в умовах війни» за підтримки Національного Фонду Сприяння Демократії спільно з ГО «Молодь за краще майбутнє» у співпраці з НУО «Сучасний Формат» та «Освітній хаб. Діти».

Перший захід «Змістовних посиденьок» – майстер-клас в техніці оригамі «Динамічна іграшка з паперу».

Учасників ознайомили з технікою, показали як правильно виготовляти елементи фігури, поєднувати деталі у виріб. На заході дітки спілкувалися, навчалися, розвивали свої навички. Для глибшого вивчення технік роботи з папером було запропоновано літературу, що розкриває дану тему.

Для присутніх провели невеличкий екскурс в історію бібліотеки, розповіли про фонди та клуби за інтересами. Дорослі заповнили анкети, а діти оформили візитівки та в ігровій формі презентували себе.








 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com