Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Періодичні видання Хмельниччини


День інформації «Періодичні видання Хмельниччини» відбувся в Літньому читальному залі.

Журналісти газет «Подільські вісті», «Є» та «Всім» розповіли про видання, їх наповнення, поділилися секретами професії.

Проведена вікторина «Хмельниччина на сторінках преси» на знання періодики краю, переможці якої отримали від редакції газети «Є» подарунки: «Сімейну газету», «Є. Оголошення», календарі на 2022 рік.

Під час заходу презентувалися місцеві періодичні видання, які користуються широкою популярністю серед користувачів бібліотеки.

На сьогодні до бібліотеки надходить понад 30 місцевих газет, які знайомлять з суспільно-політичним, економічним та мистецьким життям Хмельниччини.

Місцеві періодичні видання, які надходять до бібліотеки, описуються і беруться на постійне зберігання. Фонд бібліотеки охоплює понад 100 назв місцевих періодичних видань різного типу: обласних, районних, міських, колгоспних, молодіжних, які видавалися та видаються на теренах області. В фондах бібліотеки наявні також періодичні видання Поділля та Волині кінця XIX – початку XX століття.

Детальніше зі змістом газет можна ознайомитися у відділі краєзнавства Хмельницької ОУНБ та скориставшись електронним зведеним краєзнавчим каталогом на вебсайті бібліотеки.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com