Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Скажи мені українською


Учасники розмовного клубу «Скажи мені українською» закріплювали пройдений матеріал, переглядали документальний фільм «Мова» українського режисера Сергія Лисенка з колекції DOCU/КЛУБ – Docudays UA.

Юрій Даценко розпочав заняття зі знайомства з книгами, які він прочитав, особливу увагу звернув на книгу М. Нікуліна «Спогади про війну». Порадив читати книги різної тематики для того, щоб орієнтуватися у різноманітних життєвих ситуаціях.

Учасниця клубу зачитала власну автобіографію, чим викликала бурхливі овації. Закріплюючи пройдений матеріал, присутні спробували створити оповідання в коментарях, тобто лектор розпочинає свою розповідь, а інші присутні продовжують думку. В результаті розмовного флешмобу вийшла ціла розповідь.

На завершення керівниця кіноклубу Docudays UA «Право в об’єктиві» Зоя Філіпенко розповіла присутнім про кіноклуб, який діє на базі бібліотеки. Учасники переглянули документальний фільм «Мова», у якому йдеться про створення і діяльність Безкоштовних курсів української мови – громадської ініціативи, яка діє у кількох десятках міст. Обговорили питання мовної політики у країні, висловили власні думки про те, що мотивує їх вивчати українську мову.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com