Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Робота бібліотек Хмельниччини в умовах воєнного стану


Для фахівців центральних бібліотек територіальних громад області відбулася методична вервечка «Робота бібліотек Хмельниччини в умовах воєнного стану». На платформі ZOOM до участі долучилися 64 учасники – представники 38 територіальних громад.

Катерина Чабан – директор Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки та Валентина Маковська – заступник директора з наукової роботи та інформатизації у своїх виступах зосередили увагу присутніх на основних напрямках роботи бібліотек в умовах воєнного стану, зокрема організації бібліотечного обслуговування внутрішньо переміщених осіб. Катерина Чабан акцентувала увагу присутніх на важливості створення центральних бібліотек територіальних громад та на їх базі методичних служб, які координуватимуть роботу та методично супроводжуватимуть важливі ділянки роботи.

Фахівці бібліотеки Тетяна Грудецька та Юлія Булешна у своїх виступах окреслили необхідність волонтерської діяльності бібліотек, роботи з ВПО, використання вебресурсів бібліотек як засобу висвітлення роботи бібліотек у воєнний період.

Досвідом роботи бібліотек щодо надання бібліотечних послуг, волонтерської діяльності, впровадження проєктів поділилися фахівці центральних бібліотек Хмельницької, Ярмолинецької, Ізяславської, Чорноострівської, Староостропільської територіальних громад. Виступи супроводжувалися презентаціями.

На завершення заходу учасники визначили пріоритети діяльності на майбутнє.

Бібліотеки об’єдналися для боротьби з спільним ворогом та завдяки своїм зусиллям, добрим справам кожним кроком наближають нас до перемоги.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com