Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бібліотека – науковцям


До Всесвітнього дня науки проведено інформаційний огляд літератури «Бібліотека – науковцям».

До уваги користувачів представлені матеріали про світову наукову еліту, українських науковців зі світовим іменем, монографії, наукові видання, підручники, навчальні посібники, методичні матеріали, книги цікавих дослідів та коміксів для дітей про «нудну» науку, статті про сьогоднішні нові технології, винаходи, які допомагають вдосконалювати знання і глибше розуміти все те, що відбувається навколо.

Завдання Всесвітнього дня науки –інформувати користувачів про роль науки, заохочувати національну солідарність в інтересах наукових досягнень, привернути увагу до викликів, з якими зіштовхується наука, а також підтримати наукову діяльність.

Для фахівців Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України та відділу науково-технічної творчості Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді презентовано книжково-ілюстративну виставку «Мудрий примножить науку».

Виставкова експозиція засвідчує, що наука продовжує дедалі успішніше розвиватися у багатьох напрямах і розкриває весь спектр можливих тем для написання науково-дослідницьких робіт. Рекомендуємо ознайомитись з книгами цієї тематики безпосередньо в бібліотеці, або скористатися електронним каталогом на сайті нашої бібліотеки.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com