Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Діяльність Національної служби посередництва і примирення щодо вирішення трудових спорів і конфліктів


«Діяльність Національної служби посередництва і примирення щодо вирішення трудових спорів і конфліктів» – тема правової години для працівників закладів культури області на платформі ZOOM.

Про повноваження і основні завдання Національної служби посередництва і примирення повідомила Інна Гавара – в.о. начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Хмельницькій області. Також вона надала роз’яснення щодо практичного застосування норм Закону України «Про порядок вирішення трудових колективних спорів (конфліктів)» та наголосила на необхідності дотримання вимог законодавства про право на вирішення розбіжностей між сторонами, у разі їх виникнення та зауважила, що фахівці відділення завжди готові до співпраці та надання правової допомоги в межах повноважень.

Тетяна Лукіна та Марія Хоменко – незалежні посередники Національної служби посередництва і примирення надали роз'яснення учасникам заходу з питань захисту прав найманих працівників щодо порушення норм трудового законодавства. Окремо зупинились на змінах внесених до організації трудових відносин в умовах воєнного стану.

На завершення фахівчині відповіли на запитання учасників заходу.

Участь в онлайн-зустрічі взяли понад 50 працівників закладів культури області та користувачі бібліотек із 20-и територіальних громад області.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com