Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Тих днів не змовкне слава


До Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулася зустріч поколінь «Тих днів не змовкне слава».

У заході взяли участь: український історик і політолог, публіцист, громадський діяч, провідний науковий співробітник Інституту досліджень Голодомору, кандидат історичних наук Андрій Іванець; полковник у відставці, голова комітету ветеранів війни обласної ради ветеранів Володимир Бастричев; капітан військової частини А4239 Олексій Наконечний; викладачі та студенти ВНЗ міста; бібліотечні фахівці області.

Український вимір світової воєнної катастрофи, хронологію основних подій, внесок українців в перемогу над нацизмом, втрати України в Другій світовій війні висвітлив Андрій Іванець.

Про Хмельниччину в роки Другої світової війни розповів Володимир Бастричев.

Цього року пам’ятні дати 8 і 9 травня Україна відзначає в умовах повномасштабної військової агресії росії проти України. Зараз, як і в роки Другої світової війни, Україна воює з підступним агресором. Про нелюдські зусилля українських сил оборони, високу мотивацію і безпрецедентну єдність нації говорили з Олексієм Наконечним.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com