Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Скарби книжкового всесвіту


До Всесвітнього дня книги та авторського права у читальному залі гуманітарного профілю розгорнуто книжково-ілюстративну виставку «Скарби книжкового всесвіту», на якій представлено найкращі зразки сучасної української літератури.

До уваги користувачів бібліотеки книжки, що не тільки мають актуальну тематику, але й сприяють розвитку української мови:

- актуальна історична література та біографії: Сергій Коломієць «Петро Сагайдачний. Часи козацькі», Микола Вегеш та Степан Віднянський «Августин Волошин – будівничий української державності за Карпатами», Сергій Громенко «Скоропадський і Крим. Від протистояння до приєднання», Аліна Понипаляк «Останній командир УПА. Життя і боротьба Василя Кука», Михайло Винницький «Український Майдан, російська війна. Хроніка та аналіз Революції Гідності» та ін.;

- науково-популярна мотивуюча література, видання із саморозвитку: Емілі та Амелія Наґоскі «Вигоряння. Стратегія боротьби з виснаженням удома та на роботі», Ольга Дубчак «Чути українською», Тарас Береза «А як кажуть у Вас? Словник мовного розмаїття», Роджер Макнамі «Зафейсбучені: як соціальна мережа штовхає світ до катастрофи» та ін.;

- книги знакових українських авторів: Ліни Костенко, Василя Шкляра, Сергія Жадана, Андрія Кокотюхи, Марії Матіос, Юрія Винничука, Василя Махна та ін.

Значна частина представленої літератури надійшла за Програмою поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

Приходьте, читайте, дізнавайтеся більше!



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com