Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Консультує юрист


Відповіді на актуальні питання під час воєнного стану в країні отримали учасники юридичного коучингу «Консультує юрист», який проходив офлайн та онлайн на платформі ZOOM. Участь в онлайн-зустрічі взяли близько 80-ти користувачів публічних бібліотек із 25 територіальних громад області та внутрішньо переміщенні особи, які перебувають на території громади.

Присутні отримали відповіді щодо трудового законодавства; виїзду за кордон; оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи; сплати комунальних послуг; скорочення штату організації та інших питань.

На всі питання, які прозвучали від учасників надали кваліфіковані відповіді: Ольга Чорна, Руслана Матущак – фахівчині Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області та Оксана Кізаєва - регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області.

Також учасники отримали контактні дані юристів Бюро з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які діють в окремих територіальних громадах області.





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com