Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту




Дати друге життя списаним книгам покликаний обмінний фонд бібліотеки.

Сьогодні 550 примірників такої літератури передано до бібліотеки Хмельницького слідчого ізолятора. Серед видань - класика російської літератури, повні зібрання письменників радянської літератури попередніх років: багатотомники Максима Горького, Володимира Маяковського, Михайла Шолохова, Роберта Рождественського, Костянтина Сімонова, Олексія Толстого, Михайла Булгакова та інших, у яких описуються радощі та смутки, любовні та життєві хвилювання, змальовуються історичні факти розбудови радянського суспільства. У свій час ці книги надходили до книгозбірень у великій кількості примірників та не використовуються сьогодні у повній мірі.

Книги передано через завідуючого бібліотекою слідчого ізолятора Анатолія Дмитровича Свинобоя і будуть використані громадянами, які тимчасово перебувають в ізоляції від зовнішнього світу. Хоча б у такий спосіб, але все-таки книги стануть у нагоді людині.

До обмінного фонду бібліотек потрапляє маловживана, але цінна, в художньому сенсі, дублетна література, яка є в достатній кількості примірників і не знаходить свого користувача. Окрім художньої, сюди потрапляє галузева література, періодичні видання тощо. Ознайомитись з переліком таких видань можна на сайті бібліотеки http://ounb.km.ua/library_informs/index.php. Замовити книги та отримати їх безкоштовно можуть підприємства, установи чи організації.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com