Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Відбувся семінар та майстер-клас з підшивання та архівування документів


Відбувся семінар та майстер-клас з підшивання та архівування документів від фахівців Державного архіву Хмельницької області.

Перед колективом працівників бібліотеки виступили директор установи Катерина Бурдуваліс; начальник відділу використання інформації документів Наталія Кузьміна та головний спеціаліст відділу НАФ та діловодства Наталія Ткаченко.

Присутні дізнались про нормативно-правове забезпечення та організацію діловодства у бібліотечних установах, послуги архіву та режим їх надання громадянам, зміни у системі архівних установ області у зв’язку з адміністративно-територіальною реформою та багато іншого. Принагідно отримали відповіді на усі питання, що цікавили працівників.

Керівництву архіву презентовані видання бібліотеки: каталог газет Хмельниччини та видання про директорів бібліотек області, підготовлене з нагоди 120-річного ювілею книгозбірні.

Майстер-клас з підшивки документів продемонструвала Наталія Ткаченко.

Захід відбувся в рамках угоди, укладеної між установами у січні цього року.

Для представників Держархіву проведено екскурсію по бібліотеці для ознайомлення з її ресурсами, послугами та особливостями. Відвідали відділи, ознайомились із особливими книгами, фондами та виставками, видавничою, методичною, просвітницькою роботою та особливостями структурних підрозділів бібліотеки.










 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com