Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Візит до бібліотеки


З робочим візитом до Хмельницької ОУНБ вперше завітала голова обласної ради Віолета Лабазюк з представниками обласної ради. Очільницю цікавили питання діяльності установи, її матеріально-технічний стан, підходи керівництва закладом до ефективного використання майна обласної комунальної власності.

Віолета Олександрівна побувала у відділах бібліотеки, погортала паперові видання різних століть у секторі депозитарного зберігання документів та рідкісних і цінних видань, газети Хмельниччини у відділі краєзнавства, побачила унікальні книги іноземними мовами та з доповненою реальністю. Також ознайомилась із системою зберігання фондів та особливостями утримання періодичних видань, температурно-вологісним режимом та системою кондиціонування, превентивними методами консервації раритетних книг та передачі нащадкам цінної краєзнавчої інформації шляхом оцифрування.

Віолета Олександрівна звернула увагу на видання ОУНБ для бібліотек області, зокрема, її покажчики та довідники «Календар знаменних дат Хмельниччини» та «Депутати Хмельниччини»; говорила про важливість вшанування тих, хто прославляє наш край і про ініціативи обласної ради з відзначення подолян.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com