Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Творчі обрії Михайла Цимбалюка


З нагоди 55-річчя подільського письменника, поета, журналіста, члена Національної спілки письменників України Михайла Цимбалюка відбувся творчий вечір «Творчі обрії Михайла Цимбалюка».

У заході взяли участь: голова Хмельницької обласної організації Національної спілки письменників України Петро Маліш; голова обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка Віталій Міхалевський; голова міської організації товариства «Меморіал» імені Василя Стуса Віталій Чорненький; літературознавець, науковий співробітник Хмельницького обласного літературного музею Яна Янчишина; письменники Степан Шкапій, Людмила Рудковська, Микола Лукянюк та бібліотечні фахівці Хмельниччини.

В рамках зустрічі йшлося про життєвий і творчий шлях Михайла Цимбалюка, звучали вітання на адресу ювіляра, декламувалися його вірші у авторському виконанні та у виконанні поціновувачів його творчості.

Під час заходу презентувалася однойменна книжкова виставка, на якій експонувалися окремі видання, художні та публіцистичні публікації Михайла Цимбалюка у газетах, колективних збірниках та літературних альманахах. Складовою частиною виставки стали вирізки статей та дописів ювіляра з його особистого архіву.









 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com