Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

«Українська політична еліта: «булава» або зрада»


Відбулась презентація науково-популярного видання «Українська політична еліта: «булава» або зрада» українського правника, судді, кандидата юридичних наук Сергія Крамара, в якому розкрито об’єктивний погляд на окремі історичні події, які стали доленосними для корінного населення України і нашої нації.

Під час презентації автор представив власне видання, у якому досліджується і аналізується вплив українського істеблішменту на історичні процеси, що відбувались на українських землях, розповів про передумови написання книги, її зміст та структуру. Це спроба автора показати, що причини перемог і поразок українського народу знаходяться не ззовні, а всередині самої нації.

У презентації взяли участь: Оксана Натальська – начальник управління культури Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, депутат обласної ради; Юрій Блажевич – голова правління міської організації Національної спілки краєзнавців України, кандидат історичних наук, викладач Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії; технічні редактори науково-популярного видання: директор Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Василь Климчук та юрист Василь Ваків; науковці, краєзнавці, викладачі, бібліотечні фахівці та студентська молодь вищих навчальних закладів.

Захід проведено спільно з Хмельницьким обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді офлайн та онлайн на платформі Zoom.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com