Пошук по сайту
Зваблення їжею з українським акцентом
В «Бібліокафе» відбулася прем’єра книг Євгена Клопотенка «Зваблення їжею з українським акцентом» та «Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати», що надійшли за Державною програмою «Українська книга».
Захід пройшов в рамках Національного тижня читання під гаслом «Знайди свою книжку!».
В ході проведення користувачі ознайомилися з біографією Євгена Клопотенка, відомого українського шеф-кухаря, блогера, ведучого літературно-кулінарних шоу, чиї матеріали читаємо у рейтингових медіа.
Присутні прослухали історії про талановитого новатора кулінарії, який займається зміною харчування в українських шкільних їдальнях, реформою кухарської освіти; взяли участь у бесіді, пригадуючи цікаві зустрічі автора на телебаченні; дізналися інформацію про популяризацію борщу на світовій культурній та кулінарній арені та включення цієї страви до нематеріальної спадщини ЮНЕСКО.
Презентовано книжково-ілюстративну виставку «Різдво Христове. З книги до святкового столу», в меню якої включено смачні книги за розділами:
«Міркувати як кухар»;
«Борщ. Секретний інгредієнт»;
«Незабутні страви на свята».
|