Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Про підготовку до звітності про роботу бібліотек за 2021 рік та планування роботи на 2022


17 грудня відбувся День керівника центральної бібліотеки територіальної громади «Про підготовку до звітності про роботу бібліотек за 2021 рік та планування роботи на 2022 рік».

На платформі Zoom до навчання долучилися 90 фахівців із 56 територіальних громад області.

Відкрили захід Катерина Чабан, директор Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки та Ніна Власюк, головний спеціаліст управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації, яка наголосила на звітній документації публічних бібліотек територіальних громад області.

Провідні фахівці надали консультації з питань формування, обліку, збереження фондів, інформаційно-бібліографічного обслуговування жителів громад, краєзнавчої діяльності та їх висвітлення в планово-звітній документації бібліотеки, надано рекомендації щодо роботи в Адресній частині електронної системи моніторингу базової мережі публічних бібліотек України ЕСМаР та відкриття звітного періоду 2021 року.

Значна увага приділена процесу планування діяльності на 2022 рік. Учасникам заходу представлено методичне видання «Планування – 2022».






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com