Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Вмикай на повну та досягай максимуму


В рамках Національного тижня читання відбувся мастрід від активної молоді «Вмикай на повну та досягай максимуму» на платформі Zoom.

У заході взяли участь: Артур Кокаревич – виконавчий директор Хмельницького енергетичного кластеру, заступник голови правління Хмельницького молодіжного клубу розвитку; Андрій Гнап – директор/дата аналітик в стартапі Вейст Юкрейн Аналітикс; викладачі, фахівці бібліотеки та студенти Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Гості заходу розповіли про свої книжкові вподобання та акцентували увагу студентів на книгах, що спонукають до роздумів, стають стимулом, які сповнені практичною мудрістю («Визначні роки. Від 20 до 30. Вмикай на повну та досягай максимуму» (автор Меґ Джей), «7 звичок надзвичайно ефективних людей. Потужні інструменти розвитку особистості» (автор Стівен Р. Кові), «Людина у пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі» (автор Франкл Віктор) та книгах для тих, хто цікавиться чи вже займається бізнесом, хоче перевірити та вдосконалити бізнес-процеси або побудувати бізнес з нуля («Священна книга стартапера. Як збудувати успішну компанію» (автори Бланк Стів та Дорф Боб), «Стартап на мільйон. Як українці заробляють статки на технологіях» (автор Тімур Ворона) та ін.

Молодь дізналася як у віддаленому режимі можна перевірити про наявність у фонді бібліотеки книги, яка їх цікавить: для учасників заходу продемонстровано електронний каталог бібліотеки, розділ сайту «Нові книги», де відділи щомісячно виставляють перелік книг, що надійшли у їх фонди; розділ сайту «Бібліогурман», де здійснюється щомісячне інформування про нові книги у фондах бібліотеки, на які варто звернути увагу.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com