Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Живи сьогодні з думкою про майбутнє


«Живи сьогодні з думкою про майбутнє» - тема онлайн-зустрічі в кіноклубі Docudays UA «Право в об’єктиві» в рамках Тижня документального кіно від Мережі DOCU/CLUB та Zagoriy Fondation з нагоди відзначення Всеукраїнського дня добрих справ.

Учасники зустрічі переглянули та обговорили документальну кінострічку «Заповідник Асканія» (режисер: Андрій Литвиненко) з колекції DOCU/КЛУБ – Docudays UA.

Присутні поділилися емоціями від переглянутого фільму, деякі учасники пригадали свою подорож до заповідника та враження від побаченого там. Обговорили проблемні питання природоохоронної тематики. Ділилися власними роздумами про людей, що віддані своїй справі, які за внутрішнім покликом безкорисного служіння природі, кладуть на вівтар любові до неї частинку своєї душі і особистого життя; про людяність, доброту та добрі справи. Дискутували щодо проблематики та манери подачі матеріалів у фільмі.

Олексій Василюк – експерт заходу, голова ГО «Українська природоохоронна група» розповів про 5-ий том книги «Асканія – Нова. Антологія публікацій та друкованих видань. 1845-1945».

«Ми маємо допомагати природі, ми є частинка природи, а коли ми допомагаємо її – ми допомагаємо нашому виду….Важливо долучатися до волонтерської природоохоронної діяльності: цікавитися, де поблизу є об’єкти заповідного фонду….. і допомога може бути різна …»,- сказав Андрій Хрутьба – експерт заходу, в.о. директора Національного природного парку «Голосіївський» , експерт з охорони довкілля, громадський діяч.

Представники Волочиської, Дунаєвецької міської територіальної громади та Чемеровецької селищної громади ділилися власним практичним досвідом щодо захисту й збереження навколишнього середовища.

По завершенню заходу Оксана Ліщина – менеджерка по роботі з партнерами в проєкті #Щедрий Вівторок презентувала можливості участі у акціях #Щедрий вівторок.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com