Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультування – зручно та доступно


Мешканці Гвардійської сільської територіальної громади, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися зі спеціалістами з правових питань у Skype.

Надано 22 консультації службовцям, працівникам сфери «Культура» та пенсіонерам з питань: доцільності вакцинації осіб, які перехворіли на COVID-19 та законних підстав змушування до вакцинації; встановлення факту родинних відносин для успадкування майна; визначення способу участі батька у вихованні дитини та процедури зменшення розміру аліментів на утримання дитини.

Під час заходу фахівці відповідали на запитання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки; права на безоплатну приватизацію земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, якщо право вже використано; порядку оформлення документів щодо купівлі-продажу будинку в селі.

Учасники отримали відповіді на питання щодо строкового виходу на пенсію за віком; порядку нарахування, призначення пенсії та оформлення пенсії по втраті годувальника; дострокового розірвання договору з рієлтором; порядку виходу з членів профспілки.

Консультування провели: Ольга Чорна – заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області; Ольга Глазунова – головний юрист відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Анастасія Площинська – виконавчий директор, адвокат Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com