Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Професія психолога: людина в чужій голові


«Професія психолога: людина в чужій голові» – тема Дня спеціаліста для студентів Хмельницького інституту Міжрегіональної Академії управління персоналом за спеціальністю «Психологія».

У заході взяла участь кандидатка психологічних наук, доцентка Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту, практикуюча психологиня Тетяна Матвійчук.

Під час заходу вона розповіла: у чому ж полягають особливості роботи психолога? З якими нюансами та перешкодами може зіткнутися психолог? Та чим же цікава дана професія? В ході розмови було проведено паралелі між фахівцем та студентами. Було запитано, як студенти розрізняють професії психолога, психотерапевта та психіатра. Піднімалася тема толерантності, конфіденційності та етичного кодексу психолога.

В ході заходу було переглянуто та обговорено документальний фільм режисера Інгеборга Янсена «День, коли я вирішив стати Ніною» з колекції DOCU/КЛУБ – Docudays UA.

Присутні обговорили тему особливості формування соціальних та біологічних факторів, що впливають на статеву ідентифікацію дитини. Піднімали питання батьків і дітей та вплив соціального фактору на формування дитини як особистості.

Також було презентовано книжкову виставку «Відчуй себе сьогодні тим, ким хочеш стати завтра».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com