Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Народжені незалежними


З нагоди 30-річчя незалежності України відбулася мотиваційна дискусія «Народжені незалежними» на платформі Zoom.

У заході взяли участь: Артур Кокаревич – виконавчий директор ГО «Хмельницький енергетичний кластер»; Олександр Дячок – лейтенант військової частини А4239; викладачі та студенти вищих навчальних закладів міста, працівники бібліотек об’єднаних територіальних громад області та ін.

Ровесник незалежності Артур Кокаревич поділився власними думками про досягнення та перспективи нашої держави та значення сучасної молоді у творенні змін; розповів про свою громадську активність та ключові напрямки діяльності Хмельницького енергетичного кластеру.

Про боротьбу за незалежність, яка триває нині, боротьбу не лише за людей і територію, а й за право обирати власне майбутнє говорив народжений в незалежній Україні військовослужбовець Олександр Дячок. Він зазначив, що сильна та вільна українська держава, активне й відповідальне громадянське суспільство та потужні збройні сили – це те, що гарантує всім українцям гідне майбутнє. Завідувач кафедри психології Хмельницького інституту МАУП Валентина Олійник поділилася власними думками щодо активності сучасної молоді в процесах державотворення.

Для учасників заходу презентовано книжково-ілюстративну виставку «Україна – єдина та вільна».


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com