Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Швидко, надійно та зручно…


«Сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України» - тема інформаційного коучингу, який відбувся на платформі ZOOM в рамках реалізації кампанії з цифрової грамотності населення за проєктом «Дія. Цифрова освіта.

Начальник управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Наталія Дубчак поінформувала учасників про послуги, які можна отримати дистанційно, скориставшись вебпорталом Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/ та зауважила, що для доступу до будь-якої інформації перш за все доведеться пройти реєстрацію на порталі та отримати доступ до свого персонального кабінету за допомогою банківської картки та електронного цифрового підпису (ЕЦП). Детально розповіла про сервіси «Пенсійний калькулятор», акцентувала увагу на мобільному додатку «Пенсійний фонд», наголосила, що послуга «Електронне пенсійне посвідчення» дає можливість отримати пенсійні виплати та оплатити товари. Надала інформацію щодо функціонування «Кабінету страхувальника», через який можна отримати інформацію стосовно сплати єдиного соціального внеску та можливість користувачам отримувати довідки (форма ОК-5, ОК-7), звернула увагу на новий сервіс для потенційних майбутніх пенсіонерів «Автоматичне призначення пенсій» та «Один дотик».

Начальник управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області Віталій Глухов проінформував учасників про сервіс «Електронна трудова книжка».

Наталія Анатоліївна відповіла на запитання та закликала присутніх реєструватися на вебпорталі Пенсійного фонду України.

В онлайн-заході взяли участь більше ста осіб із 23 територіальних громад.









 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com