Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці


Підведено підсумки проекту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці», започаткований Міжнародним фестивалем «Книжковий Арсенал» та ВГО «Українська бібліотечна асоціація».

З 22 по 27 червня на базі бібліотеки було відкрито Посольство Ювілейного X Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал», під час якого бібліотека стала майданчиком для зустрічей, обговорень та натхнення новими ідеями. Орієнтуючись на програму «Книжкового Арсеналу» колектив бібліотеки розробив власну програму заходів, до якої увійшли: зустрічі та живе спілкування з місцевими авторами, презентації краєзнавчих видань; онлайн події з Книжкового Арсеналу: літературні програми, презентації нових книг, проекту сакральних пам’яток, книг з доповненою реальністю, дискусії, розмови про книжковий дизайн тощо.

В рамках проєкту«Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці», Хмельницькій ОУНБ вдалося організувати та провести 9 заходів, долучити до них партнерів бібліотеки: обласне товариство Спілки поляків в Україні; Хмельницькі обласні громадські організації Подільський центр «Гендерна рада» та «Подільська правова ліга»; обласне відділення Національного олімпійського комітету України та жителів громад області.

Загалом заходи проєкту відвідали - 456 громадян. У фонди бібліотеки подаровано авторами - 79 прим. книг.

Ідея проекту досить цікава, підтримуємо ініціативу в наступному році.

Крім того, фахівці Хмельницької ОУНБ долучились до заходів Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського, організованих в рамках проєкту «Книжковий Арсенал у твоїй бібліотеці».





 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com