Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Тренінги для працівників бібліотек територіальних громад області, які отримали комп’ютерну техніку


7 липня розпочалися тренінги для працівників бібліотек територіальних громад області, які отримали комп’ютерну техніку в рамках реалізації кампанії з цифрової грамотності населення за проектом «Дія. Цифрова освіта». За два дні навчань проведено чотири тренінги в яких взяли участь 50 учасників.

Під час тренінгу працівники відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів обласної наукової бібліотеки розібрали питання щодо програмного забезпечення та основ роботи в операційній системі Linux. Тренінги орієнтовані на донесення інформації щодо ролі публічних бібліотек у забезпеченні навчання населення громад цифровим навикам. Учасникам було проведено огляд ресурсів платформи «Дія. Цифрова освіта» та можливостей які вона надає для безкоштовного навчання цифровим навичкам.

На практичних заняттях учасники тренінгів закріпили навики користування ресурсами на платформі «Дія. Цифрова освіта», дізналися як приєднатися до мережі хабів цифрової освіти та як використовувати можливості безкоштовної комп'ютерної допомоги від SUPPORT.UA.

Тренінги триватимуть до 13 липня 2021 року.












 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com