Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Твої права – твій захист


У Літньому читальному залі відбувся правовий консалтинг «Твої права – твій захист».

Під час заходу мешканці міста отримали безоплатну правову допомогу від спеціалістів з правових питань: Ольги Чорної – заступника директора Регіонального Центру з надання безоплатної правової допомоги в Хмельницькій області; Оксани Банкової – начальника відділу правопросвітництва та комунікацій Регіонального Центру з надання безоплатної правової допомоги в Хмельницькій області; Орисі Підвальної – заступника начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги; Володимира Шинкаря – волонтера ГО «Подільська правова ліга».

Володимир Шинкар презентував видання ГО «Подільська правова ліга» «Правовий інформатор: «Як жителю громади захистити свої права».

Публікація підготовлена в рамках реалізації проєкту «Підвищення рівня доступу громадян до правосуддя та забезпечення прав людини через використання внутрішнього потенціалу громад», що підтримується проєктом ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

У цьому виданні зібрані відповіді на найбільш поширені запитання юридичного характеру жителів віддалених від обласних центрів громад. Мета видання – посилити правову спроможність громадян через надання відповідей та практичних порад щодо захисту прав у найбільш поширених випадках їх порушень.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com