Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

"Римо-католицькі кляштори в Україні"


"Римо-католицькі кляштори в Україні", – свою книгу презентував журналіст, мандрівник, перекладач, гід Дмитро Антонюк. Подія відбулася в рамках проєкту «Книжковий арсенал в твоїй бібліотеці» та промотуру автора Україною.

У книзі вперше зібрана найповніша інформація про наявні в Україні римо-католицькі монастирі, побудовані до приходу радянської влади: 472 сторінки і понад 800 авторських світлин, що висвітлюють актуальний стан більш, ніж 210 храмів, в т.ч. і подільських. Унікальність ґрунтовної праці Дмитра Антонюка також і в тому, що містить список місцевостей для зручнішого пошуку.

На зустріч завітали місцеві краєзнавці, дослідники, фахівці з охорони культурно-історичної спадщини, викладачі вишів, члени товариства Спілки поляків в Україні. Після презентації присутні обговорили актуальний стан архітектурних пам`яток нашої області. Дмитро Антонюк подарував книгу обласній книгозбірні. Бажаючі також змогли придбати книгу з авторським автографом, адже пропонована історична розвідка становить інтерес як для фахівців, так і для шанувальників вітчизняної історії та архітектури.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com