Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

В серцях і книгах пам’ять про війну


До Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні відбувся вечір вшанування «В серцях і книгах пам’ять про війну».

У заході взяли участь: історик, краєзнавець Петро Слободянюк; заступник керівника обласного волонтерського центру, керівник волонтерського центру «Пенсіонер» Валентина Коляденко; відповідальний секретар обласної ради організації ветеранів Ростислав Троян; представник Державної служби України в справах ветеранів війни та учасників АТО Микола Климюк та члени обласної ради організації ветеранів.

На платформі Google Meet до заходу підключилася ветеран праці, вдова учасника війни Ольга Нагорна, яка згадала про перші дні війни, загиблих односельчан з її рідного села Хотьківці на Красилівщині, а також зачитала власного вірша, присвяченого темі Другої світової війни.

Окрім спогадів про наслідки найдраматичнішого чотирьохріччя минулого століття, присутні прослухали пісні у виконанні співаків з народного ансамблю музики і пісні «Ретро» під керівництвом Михайла Люшні, ознайомилися з матеріалами книжкової виставки «В книжковій пам’яті миттєвості війни».




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com