Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Сквер літературного читання


Бібліотека відкрила сьомий сезон Літнього читального залу під відкритим небом «Сквер літературного читання» в міському сквері імені Тараса Шевченка.

До уваги хмельничан та гостей міста представлені кращі книжкові фонди бібліотеки з різноманітної тематики для цікавого дозвілля та гарного відпочинку.

В рамках відкриття здійснено презентації: художньої літератури за Державною програмою від Українського інституту книги, книг з українського правопису, кращих книг подільських авторів 2020 року, арт-калейдоскопу видань «Читаємо. Граємо. Навчаємось» іноземними мовами, книжково-ілюстративної виставки «Світ у клаптику! Шийте модно, красиво, недорого». Кожен охочий зміг пройти нескладний тест «Говори українською правильно!» і дізнатися, наскільки добре знає українську мову.

Діяла творча майстерня, в рамках якої проведено майстер-клас з виготовлення закладок у техніці штучне ламінування та бібліотечний арт-майданчик з розмальовками. Всі охочі мали нагоду сфотографуватися біля бібліотечної фотозони на згадку про відвідування заходу.

Літній читальний зал діятиме впродовж літнього періоду щовівторка та щочетверга з 11 до 15 години, де хмельничани та гості міста зможуть змістовно та з користю провести свій вільний час: ознайомитись з новинками літератури, переглянути свіжу пресу, взяти участь у різноманітних майстер-класах, отримати нові знайомства та живе спілкування.







 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com