Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Світ у клаптику


Подіумний показ «Світ у клаптику», з нагоди 30-річчя Дня працівників легкої промисловості, зібрав шанувальників модних тенденцій ХХ століття.

Дамаст, ажур, грезет, бельтинг, маркізет, мадаполам, серпанок…

У гардеробі кожної дівчинки, дівчини, жінки є величезний асортимент літніх суконь різноманітних фасонів. Вони бувають різними на всілякі випадки життя: парадні, для прогулянок, на роботу, в кафе. Але іноді хочеться зробити щось своє, особливе, власними руками. В такому випадку виникає цілий спектр питань: Як вибрати модну тканину для пошиття? Скільки і які види тканини підійдуть для пошиття сукні? Як пошити швидко і просто?

Кожен клаптик тканини – це мистецтво кольору і малюнку, яскравість і соковитість. Правильно обрана матерія – вже половина успіху. Часто сам матеріал задає фасон сукні. Що модно сьогодні?

На всі перераховані вище питання користувачі знайшли відповіді під час презентації книжково-ілюстративної виставки «Шийте модно, красиво, недорого».

Огляд літератури був підкріплений подіумним показом та демонстрацією деяких цікавих модних фішок, які професійно представили працівники бібліотеки, влаштувавши бібліотечний модний подіум.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com