Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Призначення житлових субсидій «по-новому»


«Призначення житлових субсидій «по-новому» - тема інформаційного брифінгу, який відбувся на платформі ZOOM.

Про перепризначення субсидій за новим порядком на наступний період розповів начальник управління соціальних гарантій, компенсацій, моніторингу, пільгового забезпечення та у справах сім’ї Департаменту соціального захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Маруняк.

Вадим Дмитрович проінформував учасників про нові правила призначення і нарахування субсидій, а саме: які документи потрібно для переоформлення житлових субсидій за новими правилами та до кого можна звернутися за отриманням відповідних бланків; куди можна подавати документи та чи всім одержувачам потрібно подавати ці документи для продовження субсидій; чи можна зараз оформити субсидію на опалювальний сезон та як довго доведеться чекати призначення. Розповів про те як призначається субсидія на понаднормову житлову площу; суму грошей на банківському депозиті та власників автотранспорту. Повідомив про категорії населення що втратить право на субсидію та підстави для припинення надання раніше призначеної субсидії. До соціальної комплексної програми «Соціальна громада» підключені усі 60 територіальних громад області, які забезпечені відповідним технічним підключенням.

Також В. Маруняк відповів на усі запитання учасників заходу. У онлайн-заході взяли участь понад 50 користувачів публічних бібліотек, фахівців відділів соціальних послуг із 25-ти територіальних громад області.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com