Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультування – це доступно


Мешканці селища Антоніни та села Кременчуки Антонінської селищної територіальної громади, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися зі спеціалістами з правових питань у Skype.

Надано 10 консультацій посадовим особам місцевого самоврядування, службовцям, працівникам сфери «Культура» та пенсіонерам з питань: стягнення аліментів на дитину і матір та позбавлення батьківських прав; дострокового виходу на пенсію та перерахунок пенсії; отримання разової матеріальної допомоги як жертві нацистських переслідувань; успадкування нерухомого майна за законом або заповітом, оскарження заповіту; державної реєстрації музею.

Під час заходу розглянули можливість особи двічі приватизовувати земельну ділянку для ведення будівництва безоплатно та безоплатну передачу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Консультування провели: Роман Самчук – заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Оксана Кізаєва – регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Хмельницькій області.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com