Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Офіційна передача 300 комп’ютерів


24 травня відбулася офіційна передача 300 комп’ютерів для сільських бібліотек Хмельниччини у рамках проєкту «Дія. Цифрова освіта», завданням якого є навчити упродовж трьох років шість мільйонів українців цифрової грамотності та сприяти комп’ютеризації бібліотечних закладів.

Захід відбувся за участю заступника міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерії Іонан, куратора проектів Благодійного фонду Favorit Foundation Маріанни Ковені, голови правління Асоціації розвитку туризму Фазиля Аскерова та голови Хмельницького обласного відділення ВГО «Українська бібліотечна асоціація» Надії Синиці.

Проект є прикладом взаємодії бізнесу, влади, громадянського суспільства і бібліотек. На його реалізацію не витрачаються кошти державного бюджету.

Реалізація проекту на Хмельниччині стала можлива завдяки підтримці та сприянню голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія.

До списку бібліотек, які отримають комп’ютери, включено сільські бібліотеки територіальних громад, які до цього часу такої техніки не мали і на територіях яких є інтернет-покриття.




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com