Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Наука для безпеки людини та суспільства


«Наука для безпеки людини та суспільства» - під такою назвою пройшов День науки, покликаний вшанувати наукові традиції, досягнення українських вчених.

З цієї нагоди відділ виробничої літератури організував книжково-інформаційну виставку-інформацію «Наука та інновації», яка представляє наукові винаходи та відкриття в різних галузях. До уваги користувачів матеріали про світову наукову еліту, українських науковців зі світовим іменем, монографії, збірники наукових праць, навчальні посібники, підручники, бібліографічні покажчики. Книги, що представлені на виставці, висвітлюють сучасний стан і перспективи розвитку науки, основи наукових досліджень. Експозиція містить матеріали наукових конференцій, збірники тез та доповідей, автореферати.

Також представлені статті про сьогоднішню науку в періодичних виданнях, в яких наведено основні відомості про сутність науки як виду людської діяльності, функції науки та її галузі, виникнення науки й основні етапи її історичного розвитку.

Для пошуку інших видань радимо скористатися електронними ресурсами бібліотеки.

Протягом дня працівники відділу надавали інформацію про книги та інші джерела інформації, підібрані до Дня науки.

Відвідувачів зацікавили інформаційні повідомлення з елементами бліц на тему «Що для мене наука?». Бібліотекар Юлія Булешна ознайомила користувачів із найрізноманітнішими науковими фактами про історію наукових відкриттів та запропонувала обмінятися своїми науковими знахідками.


 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com