Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Skype-консультування – це зручно


Мешканці сіл Полянь, Крупець та Колом’є Крупецької сільської територіальної громади, користувачі місцевих бібліотек спілкувалися зі спеціалістами з правових питань у Skype.

Надано 15 консультацій посадовим особам місцевого самоврядування, службовцям, працівникам сфери «Культура» та пенсіонерам з питань: ліквідації, створенні закладів культури у територіальній громаді та проведення атестацій спеціалістів цих закладів; порядку погодження меж з сусідами і органами місцевого самоврядування та дострокового розірвання договору оренди земельної ділянки.

Під час заходу розглянули порядок оформлення субсидії; розірвання шлюбу та визначення строку на примирення; обчислення страхового стажу та зарахування періоду перебування у відпустці по догляду за дитиною до 6-ти років до страхового стажу; надання додаткової відпустки матері, що виховує дитину сама.

Консультування провели: Орися Підвальна – заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Анастасія Площинська – виконавчий директор, адвокат Хмельницької обласної ГО «Подільська правова ліга».



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com