Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Краща книга Хмельниччини - 2020


Під час ХV Обласного форуму «Книжкова весна на Хмельниччині», приуроченого до Всесвітнього дня книги та авторського права, оголошено переможців обласного дослідження «Краща книга Хмельниччини - 2020». До онлайн заходу приєдналося близько 50-ти учасників, серед яких представники Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької обласної державної адміністрації, автори книг-переможців обласного дослідження, працівники обласних бібліотек, центральних бібліотек територіальних громад, користувачі бібліотек.

У номінації «Наукове та науково-популярне видання» нагороджено автора-упорядника Бориса Володимиріва за видання «Слава героям!», у номінації «Довідкове видання» - Валентина Говоруна за довідник «Лікарські рослини Хмельниччини», у номінації «Літературно-художнє видання» - Анатолія Ненцінського за збірку поезій і прози «Голоси видіння», яка видана за обласною програмою «Книговидання».

За підсумками дослідження «Найбільш резонансна краєзнавча книга 2020 року Хмельницької ОУНБ» у номінації «Науково-популярне видання» нагороджено колектив авторів Стефанію Баженову, Лева Баженова та Світлану Оліпер за монографію «На пограниччі культур. Культурне і громадсько-політичне життя польського населення Правобережної України у ХІХ- на початку ХХ ст», у номінації «Художня література – Ольгу Саліпу за збірку поезій «Територія жінки», у номінації «Довідкове видання» – Миколу Панасюка упорядника довідкового видання «Хмельницька обласна рада VІІ скликання (2015-2020 роки)».

З результатами обласного дослідження можна ознайомитися на сайті обласної універсальної наукової бібліотеки у розділі Бібліотекарю – Соціологічні дослідження або за посиланням http://ounb.km.ua/biblio/soc/Krascha%20knyga%202020.pdf .




 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com