Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Світлий воїн гідності та свободи>


Герої такі не вмирають,
Вони будуть вічно живі.
Героїв завжди пам’ятають
На небі й на рідній землі!

Відбувся вечір-спогад «Світлий воїн гідності та свободи», присвячений Дню вшанування Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У заході взяли участь: активісти Майдану Володимир Лукіянчук, Лідія Ярохно, друзі та родичі Героїв України - Людмила Корнєєва, В’ячеслав Полятинчук, бібліотечні фахівці Камянець-Подільської центральної міської бібліотеки імені Костя Солухи, користувачі Жванецької сільської бібліотеки та учнівська молодь Старокостянтинівського навчально-виховного комплексу, спеціалізованої школи І ступеня, гімназії імені Героя України Сергія Бондарчука. Захід проходив на платформі ZOOM. Під час зустрічі приділили більше уваги саме Героям Небесної Сотні Анатолію Корнєєву з Камянеччини та Сергію Бондарчуку з Старокостянтинова, яким у 2021 році виповнюється 60 років з дня народження.

Люди, які загинули на Майдані у грудні 2013 – лютому 2014 років ціною власного життя змінили хід історії України. Безстрашні захисники свого народу... Вони лежали просто неба, накриті жовто-блакитними стягами, і вже не боялися ні снайперів, ні беркутівців... вони прийшли на Майдан, щоб підняти ці прапори у новій, щасливій, вільній і по-справжньому незалежній демократичній державі, а знайшли під ними вічний спочинок...

Вічна пам'ять Героям!






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com