Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Бібліотека українського воїна


В рамках Всеукраїнської акції «Бібліотека українського воїна» бібліотека передала 155 примірників українських книг до Хмельницького гарнізонного будинку офіцерів. В комплекті – нові видання класиків літератури та сучасності, серед яких книги подільських авторів. До збору долучились працівники обласних бібліотек – наукової та бібліотеки для юнацтва.

Передача відбулась у приміщенні бібліотеки будинку офіцерів за участю начальника закладу, майора Олексія Яринки, фахівця будинку культури Олександра Попова та начальника бібліотеки, старшого солдата Альони Сенькової. З 2015 року у цей будинок офіцерів Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека зібрала і передала 2463 примірники книг, за що отримала подяку.

Нагадаємо, що Всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна» започаткована 2015 року Міністерством культури та інформаційної політики України під егідою Національної бібліотеки України імені Я. Мудрого та має на меті патріотичне виховання українських воїнів та залучення їх до читання українських книг.

В попередні роки до збору книг активно долучались районні, міські та сільські бібліотеки області, їх користувачі та небайдужі громадяни. Маємо надію на відновлення роботи у 2021 році, адже військові потребують нових книг, періодичних видань та нашої допомоги.



 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com