Закрити
фото
logo

   
X

Пошук по сайту

Разом до успіху


Відбулася партнерська зустріч в рамках кіноклубу документального кіно про права людини Docudays UA «Право в об’єктиві» на тему «Разом до успіху». У засіданні взяли участь партнери кіноклубу: юристи, адвокати, психологи, представник від Південно – Західного відділення поліції Хмельницького відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області, курсант Національної академії внутрішніх справ Артем Лавришин, які впродовж року виступали експертами на засіданнях кіноклубу. До засідання онлайн також долучилася керівниця мережі «Docu/Club – за реформи!» Олена Шульга.

Партнери кіноклубу зібралися аби підвести підсумки насиченого та продуктивного 2020 року та спланувати роботу на наступний рік. Керівниця кіноклубу Зоя Філіпенко прозвітувала про роботу кіноклубу за 2020 рік та зупинилася на проєктах, в яких отримали перемогу, подякувала партнерам за співпрацю, розуміння та підтримку. Присутніх привітали представники адміністрації бібліотеки та керівниця мережі «Docu/Club – за реформи!» Олена Шульга.

Учасники засідання переглянули та обговорили документальний фільм з колекції фондів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA «Джованні та балет на воді» режисерки з Нідерландів Астрід Буссінг.

Свої думки висловлювали експертно та з точки зору пересічних громадян: про гендерні стереотипи, що обмежують можливості людей у сучасному світі; цькування, нерозуміння, несприйняття людей іншими; самовираження людини. Говорили про успіх та як його досягти; як стати успішним; що цьому сприяє; і як розвивати свій талант. Учасники поділилися і власними історіями успіху та доводили, що успіх людини у великій мірі залежить від неї самої.






 

© Хмельницька обласна універсальна
наукова бібліотека
e-mail: library.ounb.km@gmail.com